Laadukas baari/kahvilatila erinomaisella sijainnilla Otaniemessä A Blancin tiloissa.

Vuokrataan 131 m² liiketila baari- tai kahvilakäyttöön erinomaisella sijainnilla hiljattain peruskorjatusta ostoskeskus A Blancista, Aalto-yliopiston kampuksen ytimestä. Omalla sisäänkäynnillä ja aurinkoisella terassialueella varustettu tila sijaitsee ostoskeskuksen ensimmäisessä kerroksessa rakennuksen pohjoispäässä. Tila on kooltaan 131m2 ja siihen sisältyy keittiötila, asiakkaiden wc-tilat sekä henkilökunnan suihku- ja wc-tila . Takapihalla on toimiva lastausalue.

A Blanc tarjoaa ainutlaatuiset puitteet liiketoiminnalle. Alvar Aallon suunnitteleman rakennuksen tilat valmistuivat 1961. Peruskorjaus valmistui vuonna 2021, kiinteistö kunnostettiin monipuolisiksi liiketiloiksi rakennuksen historiallista arvoa kunnioittaen. A Blanc toimii mielenkiintoisena ja vetovoimaisena kohtaamispaikkana. Se tarjoaa arkea tukevia lähipalveluita ravintoloineen, myymälöineen ja toimistotiloineen.

A Blancin edessä levittäytyy Alvarinaukio nurmikenttineen sekä Kandidaattikeskukselle johtava upea lehmuskuja. Aalto-yliopiston päärakennus Dipoli sijaitsee aivan keskuksen takana. Bussit ja tulevaisuudessa Raide-Jokeri kulkevat A Blancin edestä ja Aalto-yliopiston metroasemalle on vain parin minuutin kävelymatka.

Peruskorjattu A Blanc tarjoaa hyviä palveluita nopeasti kehittyvälle alueelle sekä edustaa kampusta keskeisen sijaintinsa ansiosta.