Vuokraa yrityksesi arvoiset toimitilat Espoon Leppävaarasta!

Tervetuloa Tinurinkujalle! Hyvin hoidetun kiinteistön neljännessä kerroksessa vuokrattavissa 181 m2 toimitila (pohjakuvassa punaisella merkattu alue). Tilassa on useita hyvänkokoisia toimistohuoneita sekä huoneet yhdistävä aulatila esimerkiksi asiakkaiden odotustilaksi, lisäksi henkilökunnan taukotila. Tila on myös yhdistettävissä suuremmaksi kokonaisuudeksi viereisen 160,5 m2 toimitilan kanssa.

SIJAINTI

Tinurinkuja sijaitsee Espoon Leppävaarassa, Läkkitorin kupeessa. Tinurinkujalle pääsee helposti autolla Kehä 1 pitkin. Autoille on reilusti pysäköintitilaa. Mikäli käytät julkisia, Leppävaaran juna-asema sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

LÄHIALUEEN PALVELUT

Leppävaara on vehreä kaupunginosa, jossa on hyvät palvelut ja paljon suosittuja ulkoilureittejä. Kiinteistön läheisyydessä toimii lukuisia ravintoloita ja kahviloita, lisäksi lähikauppa ja kuntosali sijaitsevat aivan kivenheiton päässä. Viereisessä kauppakeskus Sellossa on suuremmat marketit ja laajasti muitakin palveluita.

JOUSTAVAT TOIMITILAT

Tinurinkuja tarjoaa mainiot lähipalvelut ja hyvät kulkuyhteydet aktiivisella alueella. Toimitilat on muokattavissa tukemaan yrityksesi toimintaa.


Kiinteistön omistaa Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö.