Vuokraa yrityksesi arvoiset toimitilat Espoon Leppävaarasta!

Tervetuloa Tinurinkujalle! Hyvin hoidetun kiinteistön neljännessä kerroksessa vuokrattavissa 341,5 m2 toimitilakokonaisuus. Tila on myös jaettavissa (181 m2 / 160,5 m2). Tilassa on runsaasti toimistohuoneita sekä avotilaa, lisäksi henkilökunnan taukotilat.

SIJAINTI

Tinurinkuja sijaitsee Espoon Leppävaarassa, Läkkitorin kupeessa. Tinurinkujalle pääsee helposti autolla Kehä 1 pitkin. Autoille on reilusti pysäköintitilaa. Mikäli käytät julkisia, Leppävaaran juna-asema sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.

LÄHIALUEEN PALVELUT

Leppävaara on vehreä kaupunginosa, jossa on hyvät palvelut ja paljon suosittuja ulkoilureittejä. Kiinteistön läheisyydessä toimii lukuisia ravintoloita ja kahviloita, lisäksi lähikauppa ja kuntosali sijaitsevat aivan kivenheiton päässä. Viereisessä kauppakeskus Sellossa on suuremmat marketit ja laajasti muitakin palveluita.

JOUSTAVAT TOIMITILAT

Neljännen kerroksen toimitilakokonaisuus on mahdollista vuokrata kokonaan, mutta se voidaan myös jakaa kahdeksi pienemmäksi tilaksi. Tilat on muokattavissa tukemaan yrityksesi toimintaa.


Kiinteistön omistaa Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö.