Ravintolatila uniikissa teollisuuskiinteistössä

Historiallisessa Henry Fordin talossa on vapautumassa uniikki ravintolatila. Hernesaaren alueen kehittäminen on vauhdissa, ja tulevaisuudessa ympäristö tulee rakentumaan ja vilkastumaan entisestään. Tässä on siis erinomainen tila yritykselle, joka haluaa olla alueen kasvussa mukana!


SIJAINTI


Henry Fordin talo sijaitsee kehittyvällä Hernesaaren alueella Helsingin keskustasta etelään, lähellä Jätkäsaarta ja Eiraa. Hernesaaresta rakennetaan kantakaupungin merellistä jatketta, joka on täynnä tiivistä kaupunkitunnelmaa. Alueesta tulee vilkas asumisen, vapaa-ajan ja matkailun keskus.


LIIKENNEYHTEYDET


Kiinteistö on hyvien kulkuyhteyksien päässä. Raitiovaunulinja 6 kulkee päärautatieasemalta ja bussi nro 14 Kampin suunnalta. Metroasema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä ja raitiovaunupysäkille on matkaa 50 metriä. Saavutettavuus on myös autolla hyvä, ja kiinteistön pihalta löytyy vuokrattavia pysäköintipaikkoja.


KIINTEISTÖ


Persoonallinen kiinteistö tarjoaa ikimuistoisen elämyksen vierailijalle: historiallinen talo oli alun perin Fordin autojen kokoonpanotehdas, ja se on uniikki osa nopeasti kehittyvää Hernesaaren aluetta. Rakennus on suunniteltu arkkitehti Gunnar Nordströmin toimesta ja rakennettu vuosina 1943-1946.


Katso lisätiedot kohteesta: www.henryfordintalo.fi ja lue lisää Hernesaaren kehityksestä: www.uuttahelsinkia.fi/hernesaari-ja-telakkaranta