Monien mahdollisuuksien tila keskellä kauneinta Helsinkiä

Tämä katutasossa sijaitseva 134 m2 tila tarjoaa upeat puitteet kahvila-/ravintolatoimintaan. Huippusijainti Helsingin keskustassa luo houkuttelevan ympäristön alan toimijalle. Tila muokataan tulevan vuokralaisen tarpeiden mukaiseksi.

Alunperin asuinkäyttöön rakennettu talo heräsi todella henkiin koristemaalaaja Salomo Wuorion toimeenpaneman ja arkkitehti Herman Geselliuksen toteuttaman modernisoinnin myötä. 1913 valmistuneen remontin jälkeen rakennuksen nimeksi vakiintui Wuorion liikepalatsi. Salomo Wuorion oma tapetti- ja mattoliike toimi rakennuksessa lähes 70 vuotta. 1930-luvulta lähtien liikepalatsin alakerrassa sijaitsi myös englantilaiseleganssistaan tunnettu The English Tearoom.

Wuorion talo on poikkeuksellisen kerroksellinen: vuosien varrella sitä on muokattu useaan otteeseen vastaamaan aikansa ja käyttäjiensä tarpeita. Tuoreimman silauksensa rakennus saa nyt, kun sen sisätilat saneerataan nykyaikaisiksi, kiinteistön historialle kunniaa tekeviksi liike- ja toimistotiloiksi.

Tervetuloa tutustumaan tähän persoonalliseen tilaan ja ideoimaan, kuinka se palvelisi juuri teidän yrityksenne tarpeita!