Monien mahdollisuuksien tila keskellä kauneinta Helsinkiä

Tämä katutasossa sijaitseva 248 m2 tila muovautuu moneen! Tila on kiinteistön peruskorjauksen jäljiltä riisuttu betonille, joten täällä mielikuvitus saa lentää! Tila soveltuu mainiosti kahvila- tai ravintolatoimintaan, mutta se taipuu myös upean persoonalliseksi toimistotilaksi. Tila on valtavan huonekorkeutensa ansiosta avara ja valoisa, ja antaa mahdollisuudet moneen.

Alunperin asuinkäyttöön rakennettu talo heräsi todella henkiin koristemaalaaja Salomo Wuorion toimeenpaneman ja arkkitehti Herman Geselliuksen toteuttaman modernisoinnin myötä. 1913 valmistuneen remontin jälkeen rakennuksen nimeksi vakiintui Wuorion liikepalatsi. Salomo Wuorion oma tapetti- ja mattoliike toimi rakennuksessa lähes 70 vuotta. 1930-luvulta lähtien liikepalatsin alakerrassa sijaitsi myös englantilaiseleganssistaan tunnettu The English Tearoom.

Wuorion talo on poikkeuksellisen kerroksellinen: vuosien varrella sitä on muokattu useaan otteeseen vastaamaan aikansa ja käyttäjiensä tarpeita. Tuoreimman silauksensa rakennus saa nyt, kun sen sisätilat saneerataan nykyaikaisiksi, kiinteistön historialle kunniaa tekeviksi liike- ja toimistotiloiksi.

Tervetuloa tutustumaan tähän uniikkiin tilaan ja ideoimaan, kuinka tämä palvelisi juuri teidän yrityksenne tarpeita!