Monien mahdollisuuksien 439 m2 ravintolatila keskellä kauneinta Helsinkiä

Tämä katutasossa sijaitseva noin 439m2 ravintolatila muovautuu moneen! Tila on kiinteistön peruskorjauksen jäljiltä riisuttu betonille, joten täällä mielikuvitus saa lentää! Ravintolatila koostuu kahdesta suuremmasta salista sekä parista pienemmästä huoneesta, joita voidaan hyödyntää esimerkiksi kabinetteina.


Alunperin asuinkäyttöön rakennettu talo heräsi todella henkiin koristemaalaaja Salomo Wuorion toimeenpaneman ja arkkitehti Herman Geselliuksen toteuttaman modernisoinnin myötä. 1913 valmistuneen remontin jälkeen rakennuksen nimeksi vakiintui Wuorion liikepalatsi. Salomo Wuorion oma tapetti- ja mattoliike toimi rakennuksessa lähes 70 vuotta. 1930-luvulta lähtien liikepalatsin alakerrassa sijaitsi myös englantilaiseleganssistaan tunnettu The English Tearoom.

Wuorion talo on poikkeuksellisen kerroksellinen: vuosien varrella sitä on muokattu useaan otteeseen vastaamaan aikansa ja käyttäjiensä tarpeita. Tuoreimman silauksensa rakennus saa nyt, kun sen sisätilat saneerataan nykyaikaisiksi, kiinteistön historialle kunniaa tekeviksi liike- ja toimistotiloiksi.