Tuotanto- ja toimistotilaa keskeisellä paikalla Konalassa

Vapautumassa 1.1.2021 tai sopimuksen mukaan varasto/tuotanto/halli- ja toimistotilaa Konalasta Kehä I ja Vihdintien vierestä.

TILAT

Lohko 1: Käytössä siltanosturi, 4 wc-tilaa, työjohtotila/2-kerroksinen varasto. Vapaa korkeus 4,5 metriä.

Lohko 2: Käytössä siltanosturi sekä tilaan ulkoa iso nosto-ovi ja sen vieressä sisäpuolella ollut autonpesupaikka. Vapaa korkeus 4,5 metriä.

2. kerroksessa modernia toimistotilaa ja kattoterassi, johon kulku sisäkautta yhteiskäytävää pitkin. Lisäksi 1. kerroksesta mahdollista vuokrata myös lisää toimistotilaa 137 m².

Tiloissa on umpeen laitetut lattiakaivot, jotka ovat otettavissa käyttöön. Rakennus on paalutettu ja rakennuksen alle pääsee tekemään tarvittavia kytkentöjä. Kiinteistöllä on yhteiskäytössä oleva lastauslaituri tila, syöttö kahdelta puolelta. Yhteiskäytävältä löytyy sosiaalitilat miehille ja naisille.

Yhteiskäytävää pitkin pääsee sisäkautta myös toimistoon. Kiinteistössä on paineilmalaitteet 4 kpl, joista käytössä 2 kpl, kaukolämpö ja kiinteistö on liitetty sähkölaitoksen verkkoon (Helen) keskijänniteliittymällä 24kV. Kiinteistössä on kaksi kappaletta jakelumuuntajia 1M1 ja 2M1.

Omistaja vastaa kiinteistön ylläpidosta ja peruskorjauksista. Vuokalainen vastaa oman tilaan liittyvistä kuluista, sähkö, vartiointi, siivous jne.

Kiinteistön omistaa SaKa Hallikiinteistöt Ky.

PALVELUT

Kiinteistössä lounasravintola. Lisäksi lähialueelle useita muita lounasravintoloita sekä Kauppakeskus Ristikko tien toisella puolella.

Kiinteistön omistaa SAKA Hallikiinteistöt Oy.