Korkea kattotoimisto Punavuoressa

Vuokrattavana ylimmän kuudennen kerroksen 3398 m² uniikki tilakokonaisuus, jossa upeita vinokattoikkunoita ja korkeus tilassa 4-6 metriä. Tilat remontoidaan vuokralaisen toiveiden mukaan. Tila on kokonaisuudessaan 3398 m², mutta se voidaan jakaa erilaisiin kokoluokkiin mm. 574 m², 1244 m2, 605 m² ja 974 m². Sisäkuvat ovat yleiskuvia rakennuksen sisältä.

Vanhan teollisuustalon henkeen sopiva, nykyajan teknisten vaatimusten mukaan saneerattu, korkeatasoinen kombitoimisto, joka koostuu sekä erillisistä työhuoneista että avotilasta. Huoneistossa on tasokkaat keittiö, neukkarit ja sosiaalitilat. Tämän huoneiston isot ikkunat Merikorttelin sisäpihalle. 

Merikortteli on 1920-luvulla rakennettu 6. kerroksinen teollisuuskiinteistö, jonka tilat on peruskorjattu huipputasoisiksi ja moderniksi toimisto-, studio- ja työtiloiksi. Merikortteli sijaitsee Helsingin sydämessä, urbaanissa Punavuoren kaupunginosassa. Alueella paljon laadukkaita ravintoloita ja kahviloita, sekä Hietalahden kauppahalli kulman takana.

Lähin raitiovaunupysäkki löytyy Merikorttelin vierestä Pursimiehenkadulta, jossa on raitiolinja 1:n päätepysäkki. Oman auton käyttäjiä palvelee kiinteistön alakerran autohalli.

Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!