Valoisat ja tyylikkäät toimitilat huippusijainnilla Pasilassa

Lime Park sijaitsee Pasilassa, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, vain kivenheiton päässä Mall of Triplan kauppakeskuksesta ja juna-asemasta. Valoisat tilat tarjoavat monia mahdollisuuksia tilaratkaisuille. Vuokrattava tila sijaitsee B-rakennuksen viidennen kerroksen päädyssä, valoisin näkymin. Valtaosa seinäpinta-alasta on lasia, mikä mahdollistaa suuren määrän luonnonvaloa tiloihin.


SIJAINTI

Lime Parkiin on helppo tulla niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autolla tai vaikka pyöräillen. Pasilan juna-asemalle kävelee alle viidessä minuutissa osittain katettua opastinsiltaa pitkin, raitiovaunupysäkit sijaitsevat kiinteistön kulmalla ja bussit kulkevat monelta suunnalta. Myös lentokentälle on sujuvat yhteydet.


TRIPLASTI PALVELUITA

Lime Park koostuu kahdesta toimistotalosta, jotka muodostavat modernin kokonaisuuden korkeine aulatiloineen ja lasiseinineen. Kiinteistössä on monipuoliset palvelut: tarjolla on aulapalvelut, lounasravintola, catering, vuokrattavia neuvottelutiloja, autohalli (myös sähköautojen latauspisteet) sekä lukittava pyöräparkki ja sosiaalitilat. Pohjoismaiden suurin kauppakeskus Mall of Tripla lukuisine palveluineen ja ravintoloineen sijaitsee aivan kivenheiton päässä.


EKOLOGISUUS ARVOSSAAN

Lime Park on saavuttanut BREEAM In-Use (BRE Environmental Assessment Method) –ympäristösertifikaatin. Sertifikaatti on osoitus hyvästä ympäristötyöstä, jota jatkuvasti kehitetään kiinteistön ylläpidossa.

Kiinteistön omistaa Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö.

Lisätietoja kohteesta: www.limepark.fi