Vuokrataan pientoimistohuone hyvien liikenneyhteyksien ääreltä Pasilasta!

Vapaana Lime Parkissa 10,5 m² kokoinen pientoimistohuone, johon mahtuu työskentelemään 1 henkilö. Huone on kalustamaton. Yhteiskäytössä muiden pientoimiston vuokralaisten kanssa keittiö sekä wc-tilat. Vuokrasopimus on toistaiseksi voimassaoleva 2 kk irtisanomisajalla, vuokra 382,85 + alv/kk. Vuokraus onnistuu ainoastaan Y-tunnuksella. Pientoimistohuoneiden näytöt järjestetään perjantaisin klo 10-12, ilmoittauduthan näytölle etukäteen sähköpostitse aulapalvelu@colliers.com.


SIJAINTI

Lime Park sijaitsee Pasilassa, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, vain kivenheiton päässä Mall of Triplan kauppakeskuksesta. Lime Parkiin on helppo tulla niin julkisilla kulkuvälineillä kuin omalla autolla tai vaikka pyöräillen. Pasilan juna-asemalle kävelee alle viidessä minuutissa, raitiovaunupysäkit sijaitsevat kiinteistön kulmalla ja bussit kulkevat monelta suunnalta. Myös lentokentälle on sujuvat yhteydet.


TRIPLASTI PALVELUITA

Lime Park koostuu kahdesta toimistotalosta, jotka muodostavat modernin kokonaisuuden korkeine aulatiloineen. Kiinteistössä on monipuoliset palvelut: tarjolla on aulapalvelut, lounasravintola, catering, vuokrattavia neuvottelutiloja, autohalli (myös sähköautojen latauspisteet) sekä lukittava pyöräparkki ja sosiaalitilat. Pohjoismaiden suurin kauppakeskus Mall of Tripla lukuisine palveluineen ja ravintoloineen sijaitsee aivan kivenheiton päässä.


EKOLOGISUUS ARVOSSAAN

Lime Park on saavuttanut BREEAM In-Use (BRE Environmental Assessment Method) –ympäristösertifikaatin. Sertifikaatti on osoitus hyvästä ympäristötyöstä, jota jatkuvasti kehitetään kiinteistön ylläpidossa.


Kiinteistön omistaa Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö.


Lisätietoja kohteesta: www.limepark.fi