Remontoitu ja erittäin valoisa toimistotila

Pitäjänmäen toimistoalueen sydämessä on tarjolla modernia ja valoisaa toimistotilaa. Toimistotilan koko on 129 m2 ja lisäksi yhteiskäytössä toisen vuokralaisen kanssa keittiö ja wc:t, joista jyvitysneliöt ovat 42 m2 joten vuokrattava pinta-ala yhteensä 171 m2. Toimistotilaan mahtuu noin 16 työpistettä ja tilaan on mahdollista rakentaan työhuoneita tai avotilaa. Myös neuvotteluhuone mahdollista toteuttaa. Kiinteistö on Helsingin seitsemänneksi korkein rakennus, 70 metriä ja 17 kerrosta. Etenkin ylemmistä kerroksista on upeat näköalat Helsingin ylle.


Saavutettavuus Pitäjänmäki Toweriin on erinomainen, sillä sijainti on Pitäjänmäen juna-aseman vieressä, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustaan matka kestää julkisilla siis alle puoli tuntia. Lisäksi kohde on saavutettavissa usealla bussilla. Autolla Pitäjänmäki Toweriin pääsee helposti esimerkiksi Kehä I:stä sekä Vihdintietä pitkin. Pysäköintipaikkoja on pihalla sekä hallissa.


Pitäjänmäki Towerissa toimii aulapalvelu ja kiinteistössä on vuokrattavia neuvottelutiloja sekä saunatila ylimmässä 17. kerroksessa. Lisäksi pyöräilijöille löytyy pyöräparkki sekä sosiaalitilat.