Pientoimisto Pitsku Towerin toimistohotellista

Pitäjänmäen toimistoalueen sydämessä on tarjolla modernia ja valoisaa toimistotilaa. Toimistotilan koko on 66 m2 ja se on osa kiinteistön toimistohotellia. Yhteiskäytössä muiden kanssa siis WC:t, keittiö ja viihtyisä taukotila. Tila on valmiiksi kalustettu 6:lle työpisteelle, mutta mahdollista muokata myös tilaa. Vuokraan sisältyy: huonekalut (sähköpöytä ja tuoli), näyttö ja näppäimistö, aulapalvelu, printterin/kopiokoneen käyttö, internet-yhteys, kahvit sekä siivous


Saavutettavuus Pitäjänmäki Toweriin on erinomainen, sillä sijainti on Pitäjänmäen juna-aseman vieressä, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustaan matka kestää julkisilla siis alle puoli tuntia. Lisäksi kohde on saavutettavissa usealla bussilla. Autolla Pitäjänmäki Toweriin pääsee helposti esimerkiksi Kehä I:stä sekä Vihdintietä pitkin. Pysäköintipaikkoja on pihalla sekä hallissa.


Pitäjänmäki Towerissa toimii aulapalvelu ja kiinteistössä on vuokrattavia neuvottelutiloja sekä saunatila ylimmässä 17. kerroksessa. Lisäksi pyöräilijöille löytyy pyöräparkki sekä sosiaalitilat.