Valoisaa toimitilaa Pitäjänmäen maamerkistä

Pitäjänmäen toimistoalueen sydämessä on tarjolla modernia ja valoisaa toimistotilaa. Oman toimistotilan koko on 157 m2 ja lisäksi yhteiskäytössä toisen vuokralaisen kanssa keittiö ja wc:t, joista osuus on 38 m2 eli vuokra-ala yhteensä 195 m2. Toimistotilaan mahtuu jopa yli 20 työpistettä ja tilaan on mahdollista rakentaa työhuoneita tai avotilaa. Tilassa myös oma neuvotteluhuone. Kiinteistö on Helsingin seitsemänneksi korkein rakennus, 70 metriä ja 17 kerrosta. Etenkin ylemmistä kerroksista on upeat näköalat Helsingin ylle.


Saavutettavuus Pitäjänmäki Toweriin on erinomainen, sillä sijainti on Pitäjänmäen juna-aseman vieressä, noin 10 minuutin kävelymatkan päässä. Keskustaan matka kestää julkisilla siis alle puoli tuntia. Lisäksi kohde on saavutettavissa usealla bussilla. Autolla Pitäjänmäki Toweriin pääsee helposti esimerkiksi Kehä I:stä sekä Vihdintietä pitkin. Pysäköintipaikkoja on pihalla sekä hallissa.


Pitäjänmäki Towerissa toimii aulapalvelu ja kiinteistössä on vuokrattavia neuvottelutiloja sekä saunatila ylimmässä 17. kerroksessa. Lisäksi pyöräilijöille löytyy pyöräparkki sekä sosiaalitilat.