Sujuvaa työelämää Pitäjänmäen portilla

MOVE on helppojen yhteyksien varrella sijaitseva, moderni kiinteistö, jossa suuret ikkunapinnat, avarat, muuntojoustavat tilat mahdollistavat juuri tarpeitanne vastaavan työympäristöratkaisun. Vapaana oleva 246 m2 toimitila sijaitsee kiinteistön kolmannessa kerroksessa. Ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten tilakokonaisuus voidaan muokata juuri sinun yrityksesi toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi.

SIJAINTI

Kiinteistö sijaitsee erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Pitäjänmäellä. Omalla autolla kulkeville löytyy pysäköintitilaa rakennuksen omasta parkkihallista. Julkisilla kulkuvälineillä MOVEen pääsee esimerkiksi A-junalla valimon pysäkille, josta noin kymmenen minuutin kävely, tai busseilla 321, 322, 332 ja 345 Helsingin keskustasta pitäjänmäentielle, aivan rakennuksen vieressä sijaitsevalle pysäkille. Vuonna 2024 valmistuva Raide-Jokeri tuo Pitäjänmäen pääkaupunkiseudun polttopisteeseen, josta on helppo raideyhteys itään ja länteen, metrolle ja junalle, keskustaan ja väljemmille vesille.

KIINTEISTÖN JA LÄHIALUEEN PALVELUT

Kiinteistö tarjoaa käyttäjilleen monipuolisia palveluita, kuten aulapalvelu, henkilöstöravintola, kuntosali ja pysäköintihalli. MOVEn ympäristössä sijaitsee useita lounasravintoloita, liikuntatiloja sekä päivittäistavarakauppoja. Pitäjänmäen alueelle tulee nousemaan tulevina vuosina tuhansia uusia työpaikkoja ja asuntoja sekä runsaasti uusia palveluita.

TOIMITILAT

MOVEssa on tarjolla vapaita tiloja eri kokoisille organisaatioille. Kaikki tilat ovat muokattavissa yrityksesi toimintaa ja henkilöstösi viihtyvyyttä tukeviksi. Tilat ovat valoisia, joustavia ja teknisesti uuden veroisia – ja ovat siksi turvallinen ja varmasti toimiva ratkaisu. Tilat saa tarvittaessa käytöön nopeastikin.

EKOLOGISUUS ARVOSSAAN

MOVElle on myönnetty Silver-tason LEED- ympäristösertifikaatti rakennusvaiheessa (Core and shell). LEED on maailmalla eniten käytetty työkalu rakennusten suunnittelun, rakentamisen ja käytön vastuullisuuden mittaamiseksi ja kehittämiseksi.


Lue lisää: www.movepitajanmaki.fi

Kiinteistön omistaa SaKa Hallikiinteistöt Ky.