Tuotanto- ja toimistotilaa keskeisellä paikalla Konalassa

1.3.2021 vapautumassa 1230 m² varasto/tuotanto/halli tilaa Konalasta Kehä I ja Vihdintien vierestä. Tämän tilan lisäksi mahdollista vuokrata toimistorakennuksen 2. kerroksesta modernia 306 m² toimistotilaa, jossa oma kattoterassi. Kulku toimisto-osaan sisäkautta yhteiskäytävää pitkin.

TILAT

Tilan vapaa korkeus 4,5 m. Kiinteistöllä on yhteiskäytössä oleva lastauslaituri tila, syöttö kahdelta puolelta. Yhteiskäytävältä löytyy sosiaalitilat miehille ja naisille. Yhteiskäytävää pitkin pääsee sisäkautta myös toimistoon.

Kiinteistössä on paineilmalaitteet 4 kpl, joista käytössä 2 kpl, kaukolämpö ja kiinteistö on liitetty sähkölaitoksen verkkoon (Helen) keskijänniteliittymällä 24kV. Kiinteistössä on kaksi kappaletta jakelumuuntajia 1M1 ja 2M1.

Omistaja vastaa kiinteistön ylläpidosta ja peruskorjauksista. Vuokalainen vastaa oman tilaan liittyvistä kuluista, sähkö, vartiointi, siivous jne.

PALVELUT

Kiinteistössä lounasravintola. Lisäksi lähialueelle useita muita lounasravintoloita sekä Kauppakeskus Ristikko tien toisella puolella.

Kiinteistön omistaa SaKa Hallikiinteistöt Ky.