Muuntojoustavaa modernia toimitilaa

Kiinteistön 3. kerroksessa vapaana 157 m² kokoinen toimitila. Tilat ovat valoisat ja modernit, molemmin puolin tilaa tulee luonnonvalo sisään. Tilat suunnitellaan ja remontoidaan vuokralaisen toiveiden mukaan.

Lue lisää: www.mansku105.fi

Helsingin Mannerheimintie 105 on moderni toimistokiinteistö näkyvällä ja helposti saavutettavalla paikalla Mannerheimintien loppupäässä Ruskeasuolla. Työmatkaliikenne tähän kohteeseen on varsin vaivatonta pääkaupunkiseudun asuinalueilta, sillä lukuisat bussit kulkevat talon edestä Mannerheimintieltä. Myös raitiovaunulinja 10:n pysäkki on talon kulmalla. Bussimatka juna-asemalle kestää alle 10 minuuttia. Autolla Mansku 105:een on myös kätevää tulla, sillä se sijaitsee pääväylien risteyskohdassa. Autonkin saa helposti parkkiin talon alla sijaitsevaan pysäköintihalliin.

Kiinteistössä on erittäinhyvät palvelut käyttäjille, mm. aulapalvelu, lounasravintola, vuokrattavia neuvottelutiloja sekä hyvin varusteltu kuntosali ja sosiaalitilat. Parkkihallissa toimii autonpesupalvelu. Tien toisella puolella on hyvä päivittäistavarakauppa sekä muita lounasravintoloita.