Avaraa ja valoisaa tilaa näkyvällä paikalla Mannerheimintien varrella

Vapaana kiinteistön 3. kerroksessa 241 m² toimitila. Tilat ovat avarat ja valoisat sekä muokattavissa käyttäjän tarpeiden mukaan - mahdollisuus myös yhdistää suuremmaksi kokonaisuudeksi viereisen 175 m² tilan kanssa. Tiloista avautuu hieno vehreä näkymä idylliseen Ruskeasuon siirtolapuutarhaan. Kiinteistön aulatila on uudistettu ja remontoitu kesällä 2020. Edustava ja viihtyisä aula toimii yrityksen käyntikorttina asiakkaille sekä henkilöstölle.

Oheinen pohjakuva on vain yksi monista mahdollisuuksista mihin tila taipuu - tila muokataan tulevan käyttäjän tarpeiden mukaan.

Helsingin Mannerheimintie 105 on moderni toimistokiinteistö näkyvällä ja helposti saavutettavalla paikalla Mannerheimintien loppupäässä Ruskeasuolla. Työmatkaliikenne tähän kohteeseen on varsin vaivatonta pääkaupunkiseudun asuinalueilta, sillä lukuisat bussit kulkevat talon edestä Mannerheimintieltä. Myös raitiovaunulinja 10:n pysäkki on talon kulmalla. Autolla Mansku 105:een on kätevää tulla, sillä se sijaitsee pääväylien risteyskohdassa. Autonkin saa helposti parkkiin talon alla sijaitsevaan pysäköintihalliin.

Kiinteistössä on hyvät palvelut käyttäjille, mm. aulapalvelu, lounasravintola, vuokrattavia neuvottelutiloja sekä hyvin varusteltu kuntosali ja sosiaalitilat. Lähistöllä päivittäistavarakauppa sekä muita lounasravintoloita.

Lue lisää: www.mansku105.fi