Kompakti industrial-henkinen toimisto

Kompakti 138 m2 tila, jossa yhdistyy historiallisen tehdasrakennuksen rouheus ja moderni, talotekniikaltaan ensiluokkainen toimistoympäristön. Valoisa ja avara toimisto Hattutehtaan D-portaan 7. kerroksessa. Huonekorkeus noin 3,5 metriä. Tiloja on mahdollista muokata vuokralaisen tarpeisiin sopivaksi.


Hattutehtaan kiinteistö sijaitsee näköalapaikalla Sörnäisten rantatien ja Vilhonvuorenkadun kulmassa. Hattutehdas on erittäin hyvin saavutettavissa julkisella liikenteellä, lähimmät pysäkit ovat heti kadun toisella puolella. Myös autolla on Hattutehtaalle kätevää saapua, sillä sijainti on aivan Itäväylän alkupäässä. Sekä keskusta että Pasila ovat kävelyetäisyydellä, samoin myös kehittyvä Kalasatama ja Redin palvelut. Voit käydä tutustumassa kiinteistöön tarkemmin osoitteessa www.hattutehdas.fi


Rakennuksessa on kaikkia vuokralaisia palveleva lounasravintola sekä useita vuokrakäyttöön tarkoitettuja kokous- ja neuvottelutiloja. Eloa Hattutehtaaseen tuovat talon yhteydessä toimivat myymälät, kahvila ja kuntosali.