Avotilaa jopa 15 henkilölle

Valoisa ja avara pieni toimistotila, jossa yhdistyy historiallisen tehdasrakennuksen rouheus ja moderni, talotekniikaltaan ensiluokkainen toimistoympäristön. Omaa tilaa on 139 m2 ja yhteisten tilojen osuus 19 m2 joten tila yhteensä 158 m2.

Tila sijaitsee Hattutehtaan D-portaan 6. kerroksessa ja tila remontoidaan tulevan vuokralaisen toiveiden ja tarpeiden mukaan. Toimistolla on naapuritoimiston kanssa yhteinen sisääntuloaula (johon tulee myös tavarahissi sisäpihalta), jonka yhteydessä on useampi vessa sekä suihku. Tässä tilassa on oma keittiö. Itse tila taipuu muutamaksi huoneeksi tai hiljaiseksi tilaksi, parhaimmillaan pääosin avona. Näkymät ovat idylliselle sisäpihalle eli erittäin rauhallinen toimisto.


Hattutehtaan kiinteistö sijaitsee näköalapaikalla Sörnäisten rantatien ja Vilhonvuorenkadun kulmassa. Hattutehdas on erittäin hyvin saavutettavissa julkisella liikenteellä, lähimmät pysäkit ovat heti kadun toisella puolella. Myös autolla on Hattutehtaalle kätevää saapua, sillä sijainti on aivan Itäväylän alkupäässä. Sekä keskusta että Pasila ovat kävelyetäisyydellä, samoin myös kehittyvä Kalasatama ja Redin palvelut. Voit käydä tutustumassa kiinteistöön tarkemmin osoitteessa www.hattutehdas.fi


Rakennuksessa on kaikkia vuokralaisia palveleva lounasravintola sekä useita vuokrakäyttöön tarkoitettuja kokous- ja neuvottelutiloja. Eloa Hattutehtaaseen tuovat talon yhteydessä toimivat myymälät, kahvila ja kuntosali.