Valoisa tila historiallisesta Hattutehtaasta

Valoisa ja avara 160 m2 kokoinen tila, jossa yhdistyy historiallisen tehdasrakennuksen rouheus ja moderni, talotekniikaltaan ensiluokkainen toimistoympäristön. Tila sijaitsee Hattutehtaan D-portaan 7. kerroksessa ja tila remontoidaan tulevan vuokralaisen toiveiden ja tarpeiden mukaan.


Hattutehtaan kiinteistö sijaitsee näköalapaikalla Sörnäisten rantatien ja Vilhonvuorenkadun kulmassa. Hattutehdas on erittäin hyvin saavutettavissa julkisella liikenteellä, lähimmät pysäkit ovat heti kadun toisella puolella. Myös autolla on Hattutehtaalle kätevää saapua, sillä sijainti on aivan Itäväylän alkupäässä. Sekä keskusta että Pasila ovat kävelyetäisyydellä, samoin myös kehittyvä Kalasatama ja Redin palvelut. Voit käydä tutustumassa kiinteistöön tarkemmin osoitteessa www.hattutehdas.fi


Rakennuksessa on kaikkia vuokralaisia palveleva lounasravintola sekä useita vuokrakäyttöön tarkoitettuja kokous- ja neuvottelutiloja. Eloa Hattutehtaaseen tuovat talon yhteydessä toimivat myymälät, kahvila ja kuntosali.