Toimisto/varasto Sörnäisissä

Vapaana valoisa ja persoonallinen toimistotila 2. kerroksessa. Monipuolinen tila koostuu toimistohuoneista 1-2 hlölle, kahdesta tiimihuoneesta (3-4 hlöä), avotilasta ja varastotilasta (82 m2). Suuri 33 m2:n neuvotteluhuone löytyy myös.

Tilaan on myös pääsy sisäpihan kautta tulevalla tavarahissillä. Varastotila taipuu myös esim. studiotilaksi. Suuri avokeittiö voisi toimia esim. tuote-esittelyiden keskipisteenä, asiakkaiden kohtaamiseen tai henkilöstön kokoontumispisteenä. Sosiaalitilat kahdella suihkulla löytyy tästä toimistosta myös.

Sörnäisten Hattutehdas tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia niille, jotka tahtovat yhdistää historiallisen tehdasrakennuksen rouheuden ja modernin, talotekniikaltaan ensiluokkaisen toimistoympäristön. Kaikki vuokratilat ovat muokattavissa käyttäjänsä ilmettä ja tarpeita vastaaviksi.

Hattutehtaan kiinteistö sijaitsee näköalapaikalla Sörnäisten rantatien ja Vilhonvuorenkadun kulmassa. Hattutehdas on erittäin hyvin saavutettavissa julkisella liikenteellä, lähimmät pysäkit ovat heti kadun toisella puolella. Myös autolla on Hattutehtaalle kätevää saapua, sillä sijainti on aivan Itäväylän alkupäässä. Sekä keskusta että Pasila ovat kävelyetäisyydellä, samoin myös kehittyvä Kalasatama ja Redin palvelut. Rakennuksessa on kaikkia vuokralaisia palveleva lounasravintola sekä useita vuokrakäyttöön tarkoitettuja kokous- ja neuvottelutiloja. Eloa Hattutehtaaseen tuovat talon yhteydessä toimivat myymälät, kahvila ja kuntosali.