Upeaa toimitilaa Sörnäisissä

Vapaana 203 m² toimitila upeassa ja arvokkaassa funkkistalossa Sörnäisissä. Tilat käsittävät avotilaa, kolme huonetta, keittiön sekä kaksi vessaa.

Kiinteistö on Väinö Vähäkallion suunnittelema ja valmistunut vuonna 1933 Keskusosuusliike OTK:n hallintorakennukseksi, jota on laajennettu vuonna 1964 koskien rakennuksen B-osaa. Kiinteistö on varustettu modernilla talotekniikalla ja it-yhteyksillä; koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto, kulunvalvonta, jäähdytys, uudet pintamateriaalit, tasokkaat wc- ja keittiötilat sekä Cat6-tasoinen yleiskaapelointi (myös kuituyhteys). Persoonallinen kiinteistö, jossa mm. toimivat pater-hissit.

Kiinteistön palvelut kattavat muun muassa aulapalvelun ja täysin uudistetun lounasravintolan, jonka yhteydessä catering-mahdollisuus. Lisäksi erillistä sopimusta vastaan käytettävissä neuvottelutiloja, kuntosali ja suihkutilat. Myös varastotilaa vuokrattavissa.

Kymmenen raitiovaunun ja bussilinjan pysäkkiä pääoven välittömässä läheisyydessä. Sörnäisten metroasema n. 250 m päässä. Nopea yhteys lentokentälle (Mäkelänkatu – Tuusulanväylä). Maanalaisissa pysäköintilaitoksissa 166 pysäköintipaikkaa. Pysäköintihallit lukittuja. Käenkujan varrella mahdollisuus kadunvarsipysäköintiin (yrityspysäköintitunnus). Pääoven edessä kadunvarsipaikkoja lyhytaikaiseen pysäköintiin.