Upeaa toimitilaa Sörnäisissä

Vapaana 250 m² toimitila upeassa ja arvokkaassa funkkistalossa Sörnäisissä. Tilat käsittävät keittiön, erikokoisia toimistohuoneita sekä kaksi vessaa. Tiloista on suora kulku hisseille ja rappukäytävään.

Kiinteistö on Väinö Vähäkallion suunnittelema ja valmistunut vuonna 1933 Keskusosuusliike OTK:n hallintorakennukseksi, jota on laajennettu vuonna 1964 koskien rakennuksen B-osaa. Kiinteistö on varustettu modernilla talotekniikalla ja it-yhteyksillä; koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto, kulunvalvonta, jäähdytys, uudet pintamateriaalit, tasokkaat wc- ja keittiötilat sekä Cat6-tasoinen yleiskaapelointi (myös kuituyhteys). Persoonallinen kiinteistö, jossa mm. toimivat pater-hissit.

Kiinteistön palvelut kattavat muun muassa aulapalvelun ja täysin uudistetun lounasravintolan, jonka yhteydessä catering-mahdollisuus. Lisäksi erillistä sopimusta vastaan käytettävissä neuvottelutiloja, kuntosali ja suihkutilat. Myös varastotilaa vuokrattavissa.

Kymmenen raitiovaunun ja bussilinjan pysäkkiä pääoven välittömässä läheisyydessä. Sörnäisten metroasema n. 250 m päässä. Nopea yhteys lentokentälle (Mäkelänkatu – Tuusulanväylä). Maanalaisissa pysäköintilaitoksissa 166 pysäköintipaikkaa. Pysäköintihallit lukittuja. Käenkujan varrella mahdollisuus kadunvarsipysäköintiin (yrityspysäköintitunnus). Pääoven edessä kadunvarsipaikkoja lyhytaikaiseen pysäköintiin.