Valoisa, industrial-henkinen monitilatoimisto

Vapaana valoisa läpitalon toimistotila 7. kerroksessa, ikkunat kahteen suuntaan - kivalle sisäpihalle sekä Katri Valan puistoon. Tila taipuu huoneiksi, tiimihuoneiksi, hiljaiksi tiloiksi ja neukkareiksi sekä avotoimistoksi - eli moneen tarpeeseen. Toimisto on osin purettu raakapinnoille eli aidosti pääset vaikuttamaan lähes kaikkeen tilassa.


Tilat henkivät vanhanajan rouheaa tunnelmaa. Sörnäisten Hattutehdas tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia niille, jotka tahtovat yhdistää historiallisen tehdasrakennuksen rouheuden ja modernin, talotekniikaltaan ensiluokkaisen toimistoympäristön. Kaikki vuokratilat ovat muokattavissa käyttäjänsä ilmettä ja tarpeita vastaaviksi. Voit käydä tutustumassa kiinteistöön tarkemmin osoitteessa www.hattutehdas.fi


Hattutehtaan kiinteistö sijaitsee näköalapaikalla Sörnäisten rantatien ja Vilhonvuorenkadun kulmassa. Hattutehdas on erittäin hyvin saavutettavissa julkisella liikenteellä, lähimmät pysäkit ovat heti kadun toisella puolella. Myös autolla on Hattutehtaalle kätevää saapua, sillä sijainti on aivan Itäväylän alkupäässä. Sekä keskusta että Pasila ovat kävelyetäisyydellä, samoin myös kehittyvä Kalasatama ja Redin palvelut. Rakennuksessa on kaikkia vuokralaisia palveleva lounasravintola ja eloa Hattutehtaaseen tuovat talon yhteydessä toimivat myymälät, kahvila ja kuntosali.


Kuvat ovat havainnekuvia.