Pääkonttoritasoista tilaa eloisasta Vallilasta!

1.10.2020 vapautuu koko kuusikerroksinen rakennus noin 10 000m², jossa toimistotilaa viidessä kerroksessa. Kerroskoko 2.-5. kerroksessa on noin 1750 m². Mahdollisuus vuokrata useita kerroksia suuremman kokonaisuuden saavuttamiseksi. Kerros on myös mahdollista jakaa kolmeen osaan. Ensimmäisessä kerroksessa on lounasravintola, auditorio ja kokoushuoneet, ylimmässä kerroksessa sauna. Elimäenkatu 5:n julkisivut ovat pääosin lasia, joten sisään tulvii paljon luonnonvaloa.

Kiinteistö sijaitsee loistavalla paikalla Vallilassa, Pasilan ja Kalasataman välissä. Kohde on helposti saavutettavissa niin autolla, pyörällä kuin julkisillakin. Talossa on oma lämmin pysäköintihalli, jossa on noin 150 autopaikkaa. Polkupyörille on omat säilytystilat, ja pyöräilijöitä varten on käytössä erilliset pukeutumis- ja peseytymistilat.

Liikenneyhteydet ovat hyvät koska ratikka- ja bussipysäkit ovat lähellä. Keskustaan 4,3 km, Pasilan juna-asemalle 1,3 km, Sörnäisten metroasemalle 2 km, lentokentälle 13,5 km. Pysäköinti talon omassa autohallissa tai lähellä olevassa pysäköintilaitoksessa.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja.