Ravintolatila hotellikiinteistöstä loistavalla sijainnilla, Järvenpään Asema-aukiolla

Aivan Järvenpään keskustaan, juna-aseman viereen on avautunut uuden konseptin digihotelli Sointu. Vuokrattava ravintolatila sijaitsee hotellikiinteistön ensimmäisessä kerroksessa, katutasossa. Ota yhteyttä, niin käydään katsomassa, miten tämä tila saadaan tukemaan juuri sinun liiketoimintaasi.


SIJAINTI

Kiinteistön sijainti on erinomainen, aivan Järvenpään juna-aseman vieressä. Sinne on helppo saapua niin junalla, bussilla kuin omalla autollakin. Järvenpään keskustan palvelut ovat kävelymatkan etäisyydellä. Sibeliuksen kotikaupunki Järvenpää on aktiivinen ja vetovoimainen kulttuurin, liike-elämän sekä urheilun kohtauspaikka.


TILAT

Hotellikiinteistön ensimmäisessä kerroksessa, katutasossa, aulasta aukeava, upea tila on kooltaan 350 m2. Lisäksi kokonaisuuteen on mahdollista yhdistää kolme neuvottelutilaa. Rakennuksen tilat saneerataan kokonaisuudessaan.


HOTELLI

Uuden konseptin digihotelli Sointu avasi ovensa kiinteistössä tammikuussa 2022. Hotellin tilat ovat täysin remontoidut ja sinne on toteutettu 84 tasokasta, skandinaaviseen tyyliin sisustettua huonetta. Uuden hotellin taustalla ovat yrittäjät, joilla on jo ennestään Raisiossa hotelli Loimu sekä Kangasalalla hotelli Kuohu. Lue lisää www.hotellisointu.fi


Kiinteistön omistaa Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö.