Liiketila hotellikiinteistöstä loistavalla sijainnilla Järvenpään keskustassa

Aivan Järvenpään keskustaan, juna-aseman viereen on avautunut uuden konseptin digihotelli Sointu. Vuokrattava liiketila sijaitsee hotellikiinteistön ensimmäisessä kerroksessa, katutasossa. Ota yhteyttä, niin käydään katsomassa, miten tämä tila saadaan tukemaan juuri sinun liiketoimintaasi.

SIJAINTI

Kiinteistön sijainti on erinomainen, aivan Järvenpään juna-aseman vieressä. Sinne on helppo saapua niin junalla, bussilla kuin omalla autollakin. Järvenpään keskustan palvelut ovat kävelymatkan etäisyydellä. Sibeliuksen kotikaupunki Järvenpää on aktiivinen ja vetovoimainen kulttuurin, liike-elämän sekä urheilun kohtauspaikka.

TILAT

Hotellikiinteistön ensimmäisessä kerroksessa, katutasossa, omalla sisäänkäynnillä sijaitseva tila on kooltaan 40 m2. Tila soveltuu monenlaiseen liiketoimintaan ja sitä voidaan muokata vuokralaisen tarpeiden mukaan.

HOTELLI

Uuden konseptin digihotelli Sointu avasi ovensa kiinteistössä tammikuussa 2022. Hotellin tilat ovat täysin remontoidut ja sinne on toteutettu 84 tasokasta, skandinaaviseen tyyliin sisustettua huonetta. Lue lisää www.hotellisointu.fi.

Kiinteistön omistaa Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö.