Vuokrataan vapautumassa oleva liiketila Muuramen kauppakeskuksessa!

Muuramen kauppakeskus sijaitsee Muuramen keskustassa noin 13 kilometriä Jyväskylästä etelään. Jämsästä matkaa kertyy Muuramen kauppakeskukseen 40 kilometriä ja Tampereelta 130 kilometriä.


Kauppakeskus muodostaa yhdessä naapuritonttien liikerakennusten kanssa Muuramekeskuksena tunnetun kehittyvän kauppakeskittymän, jossa käy vuosittain jo yli 3 miljoonaa asiakasta. Kauppakeskuksen asiakasvirran ankkureina toimivat iso K-Supermarket, Alko ja apteekki, joiden tarjontaa täydentävät palvelut ja kauppakeskuksen erikoisliikkeet. Myös Lidl, HalpaHalli ja Shell Helmisimpukka ovat Muuramen kauppakeskittymässä aivan kauppakeskuksen lähinaapureina.


Muuramekeskuksen valtteja ovat toisaalta helppo asiointi ja saavutettavuus osana yli 10 000 asukkaan Muuramen keskustataajamaa ja toisaalta sijainti paraatipaikalla, vilkkaasti liikennöidyn valtatie 9:n varrella. Muuramen kohdalla valtatien liikennevirta on keskimäärin 16 500 ajoneuvoa vuorokaudessa. Asiakkaiden käytössä on runsaasti ilmaista parkkitilaa.