Toimistohuone lentokentän kyljessä

Vuokrataan toimistohuone, johon mahtuu yksi henkilö työskentelemään. Tila on kalustettu. Toimistohuone sopii vaikka pienyritykselle tai liikkuvan työvoiman tarpeisiin. Vuokralaisena Airside Centerissä saat oman toimiston lisäksi käyttöösi monipuoliset kokoustilat ja ammattimaiset aulapalvelut. Moderni pohjoismainen sisustus, korkea huonekorkeus ja suuret ikkunat takaavat viihtyvyyden ja aina edustavat tilat vieraillesi.

Kiinteistö sijaitsee siis Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä, Terminaali 1:n läheisyydessä. Terminaali 1:n kautta pääsee helposti maailmalle ja loistavat kotimaan yhteydet kuljettavat kätevästi ympäri Suomea.

Modernien ja valoisien toimitilojen tilojen lisäksi Airside Centerin vuokralaiset pääsevät hyödyntämään yhteiskäytössä olevia tauko- sekä kokoustiloja. Talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevista tyylikkäistä sauna- ja kokoustiloista avautuu huikeat näkymät suoraan kiitotielle ja koko lentokentän yli. Lisäksi vuokralaisia palvelee avulias aulapalvelu, joka helpottaa asukkaiden arkea muun muassa vastaanottamalla vieraat ja tarjoamalla catering-palveluita. Vierailijoiden on helppo saapua Airside Centeriin niin lentäen kuin junallakin. Talon edestä löytyy myös parkkipaikkoja. Työmatkaurheilijoiden tarpeisiin vastaa sosiaalitilat suihkuineen ja kätevä polkupyöräpysäköinti.