Kompakti toimisto lentokenttäalueen korkeasta maamerkistä

Kompakti toimisto, jossa tällä hetkellä toimistohuoneita, joihin mahtuu useampikin henkilö työskentelemään. Yksi huoneista voi toimia myös neuvotteluhuoneena. Tilassa on kaksi wc:tä ja mahdollista rakentaa minikeittiö.


Avia Pilot on dynaaminen työympäristö Suomen parhaiden liikenneyhteyksien äärellä aivan Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä. Rakennuksen käyttäjät muodostavat monipuolisen yritysyhteisön, joka luo lukemattomia liiketoiminta- ja verkostoitumismahdollisuuksia pelkästään talon sisällä, puhumattakaan koko alueella sijaitsevasta Suomen voimakkaimmin kasvavasta yritysyhteisöstä.


Rakennuksen palvelukonseptiin sisältyvät ensimmäisen kerroksen viihtyisän lounge-tilan käyttö ja kattavat aulapalvelut. Aulassa on mahdollista ostaa kahvia tai teetä, pientä suolaista ja makeaa purtavaa, ja lukaista päivän sanomalehdet. Alueelle ominaisena yksityiskohtana Avia Pilotin aulassa voi tehdä lähtöselvityksen kun on lähdössä lennolle. Arkea helpottavia palveluita ovat myös mm. pesulapalvelu, parturi-kampaamo sekä sosiaalitilat työmatkapyöräilijöille.Pysäköinti onnistuu viereisessä pysäköintihallissa