Valoisa ja kompakti tila maamerkin 6. kerroksessa

Vapaana kuudennen kerroksen valoisa toimistotila, joka on muokattavissa vuokralaisen tarpeiden mukaan. Mahdollista pitää tilassa olevat työhuoneet, tehdä avotilaa sekä neuvotteluhuone. Tilassa kaksi wc:tä ja mahdollista rakentaa keittiö.


Avia Pilot on dynaaminen työympäristö Suomen parhaiden liikenneyhteyksien äärellä aivan Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä. Rakennuksen käyttäjät muodostavat monipuolisen yritysyhteisön, joka luo lukemattomia liiketoiminta- ja verkostoitumismahdollisuuksia pelkästään talon sisällä, puhumattakaan koko alueella sijaitsevasta Suomen voimakkaimmin kasvavasta yritysyhteisöstä.


Rakennuksen palvelukonseptiin sisältyvät ensimmäisen kerroksen viihtyisän lounge-tilan käyttö ja kattavat aulapalvelut. Aulassa on mahdollista ostaa kahvia tai teetä, pientä suolaista ja makeaa purtavaa, ja lukaista päivän sanomalehdet. Alueelle ominaisena yksityiskohtana Avia Pilotin aulassa voi tehdä lähtöselvityksen kun on lähdössä lennolle. Arkea helpottavia palveluita ovat myös mm. pesulapalvelu, parturi-kampaamo sekä sosiaalitilat työmatkapyöräilijöille.Pysäköinti onnistuu viereisessä pysäköintihallissa