Kompakti ja moderni toimitila lentokentän vieressä

Kompakti toimitila lentokentällä Terminaali 1:n vieressä. Tilassa tällä hetkellä toimistohuoneita, kokoushuoneita sekä oma keittiö ja wc:t.

Kiinteistö sijaitsee siis Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä, Terminaali 1:n läheisyydessä. Terminaali 1:n kautta pääsee helposti maailmalle ja loistavat kotimaan yhteydet kuljettavat kätevästi ympäri Suomea.

Modernien ja valoisien toimitilojen tilojen lisäksi Airside Centerin vuokralaiset pääsevät hyödyntämään yhteiskäytössä olevia tauko- sekä kokoustiloja. Talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevista tyylikkäistä sauna- ja kokoustiloista avautuu huikeat näkymät suoraan kiitotielle ja koko lentokentän yli. Lisäksi vuokralaisia palvelee avulias aulapalvelu, joka helpottaa asukkaiden arkea muun muassa vastaanottamalla vieraat ja tarjoamalla catering-palveluita. Vierailijoiden on helppo saapua Airside Centeriin niin lentäen kuin junallakin. Talon edestä löytyy myös parkkipaikkoja. Työmatkaurheilijoiden tarpeisiin vastaa sosiaalitilat suihkuineen ja kätevä polkupyöräpysäköinti.