Moderni toimistotila Helsinki-Vantaan lentokentän kyljessä

Avara ja valoisa toimistotila Helsinki-Vantaan lentokentän alueen maamerkin 7. kerroksesta. Tilassa on tällä hetkellä avotilaa, työhuoneita, neuvotteluhuone sekä varasto. Lisäksi wc:t ja mukavan kokoinen taukotila/keittiö henkilöstön kohtaamisiin.


Avia Pilot on dynaaminen työympäristö Suomen parhaiden liikenneyhteyksien äärellä aivan Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä. Rakennuksen käyttäjät muodostavat monipuolisen yritysyhteisön, joka luo lukemattomia liiketoiminta- ja verkostoitumismahdollisuuksia pelkästään talon sisällä, puhumattakaan koko alueella sijaitsevasta Suomen voimakkaimmin kasvavasta yritysyhteisöstä.


Rakennuksen palvelukonseptiin sisältyvät ensimmäisen kerroksen viihtyisän lounge-tilan käyttö ja kattavat aulapalvelut. Aulassa on mahdollista ostaa kahvia tai teetä, pientä suolaista ja makeaa purtavaa, ja lukaista päivän sanomalehdet. Alueelle ominaisena yksityiskohtana Avia Pilotin aulassa voi tehdä lähtöselvityksen kun on lähdössä lennolle. Arkea helpottavia palveluita ovat myös mm. pesulapalvelu, parturi-kampaamo sekä sosiaalitilat työmatkapyöräilijöille. Pysäköinti onnistuu viereisessä pysäköintihallissa