Toimisto upealla näköalalla lentokentän kattojen yli

Lentokentällä Terminaali 1:n vieressä 7. kerroksen tila huikein näköaloin yli lentokentän kattojen! Tähän tilaan on mahdollista toteuttaa valoisaa avotoimistoa, omia toimistohuoneita sekä taukotila rennompaan olemiseen. Kerroksessa ei ole muita vuokralaisia.

Kiinteistö sijaitsee siis Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä, Terminaali 1:n läheisyydessä. Terminaali 1:n kautta pääsee helposti maailmalle ja loistavat kotimaan yhteydet kuljettavat kätevästi ympäri Suomea.

Modernien ja valoisien toimitilojen tilojen lisäksi Airside Centerin vuokralaiset pääsevät hyödyntämään yhteiskäytössä olevia tauko- sekä kokoustiloja. Talon ylimmässä kerroksessa sijaitsevista tyylikkäistä sauna- ja kokoustiloista avautuu huikeat näkymät suoraan kiitotielle ja koko lentokentän yli. Lisäksi vuokralaisia palvelee avulias aulapalvelu, joka helpottaa asukkaiden arkea muun muassa vastaanottamalla vieraat ja tarjoamalla catering-palveluita. Vierailijoiden on helppo saapua Airside Centeriin niin lentäen kuin junallakin. Talon edestä löytyy myös parkkipaikkoja. Työmatkaurheilijoiden tarpeisiin vastaa sosiaalitilat suihkuineen ja kätevä polkupyöräpysäköinti.