Kaksi toimistohuonetta loistavilla palveluilla

Vuokrataan kaksi yhdistettyä toimistohuonetta, jotka sopii hyvin jopa neljän henkilön työtilaksi. Tila on kalustettu ja vuokraan sisältyy myös verkkoyhteydet ja tulostuslaitteet. Lisäksi mahdollista vuokrata kiinteistön neuvotteluhuoneita.


Avia Pilot on dynaaminen työympäristö Suomen parhaiden liikenneyhteyksien äärellä aivan Helsinki-Vantaan lentokentän vieressä. Rakennuksen käyttäjät muodostavat monipuolisen yritysyhteisön, joka luo lukemattomia liiketoiminta- ja verkostoitumismahdollisuuksia pelkästään talon sisällä, puhumattakaan koko alueella sijaitsevasta Suomen voimakkaimmin kasvavasta yritysyhteisöstä.


Rakennuksen palvelukonseptiin sisältyvät ensimmäisen kerroksen viihtyisän lounge-tilan käyttö ja kattavat aulapalvelut. Aulassa on mahdollista ostaa kahvia tai teetä, pientä suolaista ja makeaa purtavaa, ja lukaista päivän sanomalehdet. Alueelle ominaisena yksityiskohtana Avia Pilotin aulassa voi tehdä lähtöselvityksen kun on lähdössä lennolle. Pysäköinti onnistuu viereisessä pysäköintihallissa