Toimistotilaa Itä-Hakkilassa

Vuokrattavana toimistotilaa 1791 m² hallien 5A ja 5B välissä, jossa on hissi ja kaksi portaikkoa rakennuksen päädyissä. 1 krs on 940 m² ja 2.krs on 851 m² ja tarvittassa tilat jaettavissa/kerros. Tila soveltuu ensijaisesti toimistokäyttöön. Vapaana myös hallitilaa.

Kiinteistössä on kolme varastorakennusta, joiden pohjat ovat selkeät, ja siten mutkattomia käyttää. Selkeänä etuna on se, että varastorakennuksissa on varastohyllyt valmiit; käyttäjien ei tarvitse erikseen investoida varastohyllyihin. Lisäksi kiinteistöön kuuluu toimistorakennus, jonka tilat on helppoa räätälöidä tulevien toimistokäyttäjien tarpeisiin. Kiinteistössä on avarat pihat, jotka helpottavat rakennusten käyttöä. Kiinteistöyhtiöön kuuluu tilava lämmin pysäköintihalli, josta on vuokrattavissa parkkipaikat yritysten käyttöön.

Pavintie 3-7 on teollisuus- ja toimistokiinteistö, joka sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella. Lähin päivittäistavarakauppa on kävelymatkan päässä n. 400m. Bussipysäkille matkaa n. 200 metriä.

Ota yhteyttä ja varaa esittely!