Ajankohtaista | 21.07.2022

Janna Tigerstedt on aloittanut Toimisto- ja liiketilat -yksikön vuokrauksessa Senior Leasing Managerina. Tigerstedt siirtyi Colliersille Newseciltä, jossa hän toimi Business Park Managerina useamman vuoden ajan. Ennen tätä hän työskenteli yli 10 vuotta Lindström Investillä (nyk. Castellum) palvelupäällikkönä.

Helena Marttinen on aloittanut Toimisto- ja liiketilat -yksikön vuokrauksessa Leasing Managerina. Ennen Colliersille siirtymistä Marttinen toimi useita vuosia projektivastaavana ja teknisen isännöitsijän tehtävissä. Lisäksi hän on työskennellyt 10 vuotta kiinteistönvälittäjänä.

Matias Koistinen on aloittanut niin ikään Toimisto- ja liiketilat -yksikön vuokrauksessa Leasing Managerina. Koistinen työskenteli aiemmin vuokrauspäällikkönä Monomalla.

”Olemme erittäin iloisia saamistamme vahvistuksista vuokrauksen ja kiinteistökehittämisen osalle palvelemaan sekä vuokralaisia että omistajia. Jatkamme uusilla voimilla palvelujemme tuottamista ja kehittämistä”, kommentoi Jussi Järvinen, Head of Leasing.

Jaa artikkeli