Ajankohtaista | 27.10.2022

Ville Vihavainen aloittanut Tenant Representation Consultantin tehtävässä

Colliersin Toimisto- ja liiketilat -yksikkö on täydentynyt vuokralaisedustuspalveluiden osalta. Ville Vihavainen (DI) on aloittanut vuokralaisedustuksen konsulttina. Ville on työskennellyt aiemmin erilaisten työympäristö- sekä kiinteistökehitysprojektien parissa, joissa hän on laatinut muun muassa tilankäytön analyyseja sekä toimistoihin että oppilaitoksiin.

Vuokralaisten edustaminen toimitila-asioissa on uutta normaalia. Tilaa hakevien yritysten resurssit ovat aina rajalliset, joten miksi et luottaisi tekemistä ammattilaiselle? Näitä projekteja varten me olemme teitä auttamassa, Ville mukaan lukien. Tervetuloa!”, kommentoi Jussi Järvinen, Head of Leasing.

Colliersin vuokralaisedustuspalvelu toimii käyttäjäyritysten tukena kaikissa toimitiloihin liittyvissä asioissa, tilatarvekartoituksesta aina sopimusneuvotteluihin asti. Ulkoistamalla toimitilahankkeen ammattilaiselle voidaan saavuttaa kustannussäästöjä sekä minimoida riskejä, sillä tunnemme toimitilamarkkinat ja siihen liittyvät käytännöt.

Jaa artikkeli