Ajankohtaista | 19.03.2024

Colliersin toimitilavuokraustiimi vahvistui maaliskuun alussa uudella jäsenellä, kun Johanna Eriksson aloitti Junior Leasing Managerina pääkaupunkiseudulla.

Colliersille Johanna siirtyi Rainville Consulting Oy:stä, jossa hän työskenteli neljän vuoden ajan. Hänen työkuvaansa kuului muun muassa toimitilojen sekä asuntojen sisustussuunnittelua, teknistä suunnittelua ja tilakehittämistä. Aiempaa toimitilakokemusta hänelle on kertynyt myös toimistopäällikön tehtävistä.

– Etenkin toimistokiinteistöt ja niiden maailma ovat tulleet minulle hyvinkin tutuiksi vuosien varrella. Ymmärrys esimerkiksi talotekniikasta ja erilaisten asiakkaiden tarpeista auttavat varmasti minua vuokrauspäällikön tehtävissäni, kertoo tuore Junior Leasing Manager Johanna Eriksson.

Vaikka Colliers -arkea on takana vasta pari viikkoa, ovat uudet työtehtävät lähteneet hyvin käytiin ja Johanna on päässyt tutustumaan uusiin työtovereihin ja asiakkuuksiin.

– Tähän mennessä työskentely on ollut tosi mielenkiintoista ja monipuolista. Meillä on vuokraustiimissä huipputyyppejä erilaisilla taustoilla ja osaamista löytyy monesta vinkkelistä. Itsellekin tämä on hieno mahdollisuus, kun pääsee työskentelemään kiinteistöalan moniosaajien kanssa, Johanna toteaa.

Vuokraustiimissä ollaan tyytyväisiä, että Johanna hyppäsi Colliersin kelkkaan mukaan ja kasvatti tiimin jäsenmäärän jo kymmeneen henkilöön.

– Olemme superiloisia saadessamme Johannan mukaan tiimiin. Hän tuo lisää osaamista osaltaan ammattilaistemme joukkoon. Perehtyminen on täydessä vauhdissa ja taitaa hän olla jo humpsahtanut syväänkin päätyyn. Jatkamme asiakkaittemme palvelemista lisääntyneillä resursseilla, kertoo tiimin vetäjä Jussi Järvinen.

Jaa artikkeli