Ajankohtaista | 15.05.2023

Colliers toimii Tietoevryn vuokrauksen kumppanina vastaten tilojen jälleenvuokrauksesta

Espoon Keilaniemen nopeasti kehittyvällä toimistoalueella avautuu mahdollisuus vuokrata toimistotilaa innovatiivisesta työympäristöstä, kun Tietoevryn toimitilatarve vähenee yhtiön siirryttyä monipaikkaisen työnteon malliin. Colliers on nimitetty vuokraamaan n. 2800 neliömetrin alaa Keilalahti Campuksella. Näyttävä kiinteistökompleksi on tällä hetkellä useammankin pörssiyhtiön koti: Tietoevryn lisäksi Fortumin ja Microsoftin Suomen pääkonttorit sijaitsevat Keilalahti Campuksella. 

“Kohde, tilat ja bisnesympäristö ovat Keilalahti Campuksella ainutlaatuiset. Kiinteistön palvelut ovat kattavat ja lyhyen metromatkan päässä sijaitsevat niin Tapiolan kuin Ruoholahden palvelut. Merellinen ympäristö, nimekkäät kansainväliset yritykset ja modernit toimitilat antavat alueelle poikkeuksellisen imagon, jolla yritys kuin yritys voi nostaa henkilöstön työntekemisen mielekkyyttä ja yhteisöllisyyttä”, kommentoi Jussi Järvinen, Head of Leasing, Commercial Properties, Colliers Finland.

Keilaniemi on kasvanut yhdeksi pääkaupunkiseudun vetovoimaisimmista toimistoalueista Länsimetron avaamisen myötä. Liikenneyhteydet Keilaniemeen paranevat entisestään pikaraitiolinja Raide-Jokerin valmistuessa.

Vuokrattavat tilat sijaitsevat Keilalahti Campuksen AB-rakennuksessa. Kiinteistön vuokralaisilla on käytettävissä kolme ravintolaa, kaksi kuntosalia, joogahuone sekä ohjattua ryhmäliikuntaa, sauna ja sosiaalitilat sekä vuokrattava auditorio. Autoilijoille on runsaasti pysäköintitilaa ja työmatkapyöräilijöitä varten on pyöräparkki sekä pyöränhuoltopiste. AB-rakennukselle on myönnetty Very Good -tason BREEAM-ympäristösertifikaatti, joka kertoo pitkäjänteisestä ympäristötyöstä, jota myös kehitetään jatkuvasti kiinteistön ylläpidossa.

Vuokrauksen yhteystiedot: Janna Tigerstedt, +358 40 900 3976

Lisätietoja: Jussi Järvinen, +358 400 421 464

Jaa artikkeli