Ajankohtaista | 17.05.2023

Kokenut ja hyvän näkemyksen omaava vuokrauksen ammattilainen, jonka luokse asiakkaat mielellään palaavat

Olen työskennellyt Colliersilla kahdeksan vuotta vuokrauspäällikkönä Commercial Properties -tiimissä. Vuokrauspäällikön tehtävänä on auttaa löytämään yrityksille heille liiketoimintaansa parhaiten tukevat toimitilat. Tyypillinen työpäiväni koostuukin asiakastapaamisista, toimitilanäytöistä sekä sopimusneuvotteluista. 

Parasta työssäni on se, kun pääsen käyttämään asiantuntemustani ja näkemystäni toimitilojen valinnassa tai muutosprojekteissa. Juuri oikeanlaisen toimitilan löytäminen voi olla asiakkaasta haasteellista. Siksi haluan tuoda asiakkaan käyttöön kokonaisvaltaisen näkemykseni ja Colliersin tietämyksen ja ylittää heidän odotuksensa. Sama pätee myös kiinteistön omistajien suuntaan. Olen heille silmät ja korvat markkinaan. Paras kiitos itselleni ovat tietenkin tyytyväiset asiakkaat. On tärkeää, että asiakkaamme tietävät, että he voivat palata luoksemme milloin tahansa, kun tarvitsevat neuvoja tai apua toimitiloihinsa liittyen.  

Vuokrauspäälliköltä vaaditaan sosiaalisuutta, tuloshakuisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Itse motivoidun mitä monimutkaisemmasta tilahaasteesta on kysymys. Hyödynnän työssäni kattavia kumppaniverkostoja, mikä takaa sen, että asiakkaan haasteeseen löytyy aina ratkaisu. Vuokrausliiketoimintamme perustuu vahvaan, kokonaisvaltaiseen asiantuntemukseen ja luottamuksellisiin asiakassuhteisiin. Se, mistä sovitaan, myös pidetään. 

Oletko etsimässä yrityksellesi toimitiloja? Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää!

Yhteystiedot: Anu Rajala, anu.rajala@colliers.com, p. 040 634 1080

Jaa artikkeli