Ajankohtaista | 24.09.2021

Työntekijätarina: Teresia Poola, vuokralaisedustuksen neuvonantaja

Vuokralaisedustajana toimimisen paras puoli on työn ihmisläheisyys. Saan tavata erilaisia yrityksiä erilaisine kulttuureineen ja työskentelytapoineen, ja jokainen projekti on uniikki. Istumme vuokralaisen kanssa samalla puolen pöytää, ja mietimme yhdessä parasta ratkaisua heille. Toimin vuokralaisen neuvonantajana, ja työskentelen yksinomaan heidän yrityksensä etua ajatellen.

Colliersin vuokralaisedustuspalvelu toimii käyttäjäyritysten tukena kaikissa toimitiloihin liittyvissä asioissa – uuden toimitilan etsimisestä vuokrasopimusneuvotteluihin. Tarkoituksenamme on auttaa ja palvella edustettavaa yritystä läpi koko prosessin, yhteistyössä muiden yksiköiden ja kumppaneiden kanssa. Lisäksi esimerkiksi erilaiset markkinaselvitykset kuuluvat tehtävänkuvaani Colliersilla.

Tyypillinen työpäiväni sisältää käytännössä tiivistä yhteistyötä niin käyttäjäyritysten kuin vuokranantajien, eri yhteistyökumppaneiden, uusien asiakkaiden kuin Colliersin sisäisten asiantuntijoidenkin kanssa.

Collierslainen on proaktiivinen tiimipeluri

Olen aiemmin työskennellyt kiinteistöalalla, niin asunto- kuin toimitilapuolellakin. Tunsin nykyisen esimieheni ennen Colliersille töihin tulemista, ja sain häneltä sellaisen mielikuvan, että täällä on aktiivinen tekemisen meininki. Se mielikuva on kyllä pitänyt paikkansa. Vaikka olisi kiire, uusi työntekijä otetaan vastaan ajan kanssa ja jaetaan ajatuksia.

”Colliersilla ymmärretään työyhteisön ja yhdessä tekemisen merkitys ihan omalla tasollaan”

Yhteistyö ja proaktiivisuus näkyvät myös asiakastyössä. Jos en itse tiedä vastausta johonkin, pöydän toisella puolella (tai yhden Teams-viestin päässä) istuu ihminen, joka on ollut alalla 20 vuotta. Arvostan sitä, että yrityksen arvot näkyvät meidän kaikkien tekemisessä. Tiedän, että koko Colliersin tiimi on valmiina tarjoamaan tukea ja apua, heittelemään ideoita, ja viemään yhdessä asioita eteenpäin.

Yrityksemme yrittäjähenkisyys tarkoittaa mielestäni vastuuta ja vapautta omassa työssä. Täällä ymmärretään, että parhaisiin tuloksiin ei päästä pelkästään yksilöiden työpanoksella, vaan kannustamalla ja tukemalla muita.

Teresia Poola
Advisor, Occupier Services
teresia.poola@colliers.com | +358 50 505 3888

Jaa artikkeli