Kustannustehokas toimisto hyvien kulkuyhteyksien päässä

Omistajan edustaja vuokraa 245 m² toimitilaa Ahti Business Parkin 5. kerroksessa.

Tila sijaitsee talon keskiosassa, josta näkymä sisäpihalle sekä Länsiväylän suuntaan. Tilat ovat joustavasti muunneltavissa vuokralaisen tarpeita vastaaviksi.

SIJANTI

Ahti Business Park sijaitsee Länsiväylän varrella Espoon Haukilahdessa, josta on erinomaiset liikenneyhteydet. Lähimmälle bussipysäkille on vain n. 200 metriä. Niittykummun metroasema sijaitsee 10 min kävelymatkan päässä Merituulentien ja Haukilahdenkadun kulmauksessa. Matka Helsingin Rautatientorille kestää noin 17 minuuttia. Kiinteistöllä on lisäksi runsaasti pysäköintitilaa niin vuokralaisille kuin vieraille.

PALVELUT

Ahti Business Parkissa vuokralaiset ja vieraat toivottaa tervetulleeksi kiinteistön aulapalvelu. Lisäksi kohteella lounasravintola ja vuokrattavia neuvottelutiloja. Colliers International Finland tuottaa kohteella yrityspalveluja tukemaan vuokralaisten arkirutiineja.

Lisätietoa www.ahtibusinesspark.fi

Ahti Business Park on saavuttanut BREEAM In-Use (BRE Environmental Assessment Method) -ympäristösertifikaatin. BREEAM on johtava ja yksi laajimmin käytetyistä rakennusten ympäristönarviointijärjestelmistä. Järjestelmän tavoitteena on rakennuksen käytön aikaisten ympäristövaikutusten minimointi ja rakennuksen käytön tehokkuuden maksimointi. www.breeam.com.

Kiinteistön omistaa Mandatum Henkivakuutusosakeyhtiö.