Näyttävää toimistotilaa meren äärellä Espoon Keilaniemen bisneskeskittymässä!

Tervetuloa nykyaikaisiin toimitiloihin, joissa mieli lepää ja ideat kukoistavat. Keilalahti Campus on innovatiivinen työympäristö, joka toimii useammankin pörssiyhtiön kotina: Tietoevryn, Fortumin ja Microsoftin Suomen pääkonttorit sijaitsevat tässä näyttävässä kiinteistössä.

Keilalahti Campus sijaitsee Espoon Keilaniemen bisnesalueen ytimessä, liikenteen solmukohdassa Länsimetron varrella. Keilaniemi onkin kasvanut yhdeksi pääkaupunkiseudun vetovoimaisimmista toimistoalueista. Liikenneyhteydet Keilaniemeen paranevat entisestään pikaraitiolinja Raide-Jokerin valmistuessa.

Vuokrattavat tilat sijaitsevat Keilalahti Campuksen AB-rakennuksen 6. ja 7. kerroksessa. Toimistotilojen yhteydessä on oma kattoterassi, josta avautuu upeat näkymät. Kokonaisuudessaan vuokrattavaa tilaa on n. 2000 neliömetriä, mutta tiloja pystytään tarvittaessa myös jakamaan. Tilat on mahdollista vuokrata myös täysin kalustettuna.

Kiinteistön palvelut ovat kattavat: vuokralaisilla on käytettävissä kolme ravintolaa, kaksi kuntosalia, joogahuone sekä ohjattua ryhmäliikuntaa, sauna ja sosiaalitilat sekä vuokrattava auditorio. Autoilijoille on runsaasti pysäköintitilaa ja työmatkapyöräilijöitä varten on pyöräparkki sekä pyöränhuoltopiste. AB-rakennukselle on myönnetty Very Good -tason BREEAM-ympäristösertifikaatti, joka kertoo pitkäjänteisestä ympäristötyöstä, jota myös kehitetään jatkuvasti kiinteistön ylläpidossa.

Tervetuloa tutustumaan Keilalahti Campukseen!