Monien mahdollisuuksien toimistotilaa kehittyvän Finnoon sydämestä

Vapaana oleva 338,5 m2 toimitila sijaitsee kiinteistön toisessa kerroksessa. Ota yhteyttä, niin keskustellaan, miten tilakokonaisuus voidaan muokata juuri sinun yrityksesi toiveiden ja tarpeiden mukaiseksi. Ideoidaan yhdessä!

SIJAINTI

Niittyrinne 7 sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella aivan Länsiväylän läheisyydessä. Pysäköintitilaa on reilusti tarjolla omalla autolla kulkeville. Alueella toimii useita lounasravintoloita, liikuntatiloja sekä kaupan alan toimijoita, esimerkiksi Gigantti Megastore, IKH, XXL sekä Kauppakeskus Merituuli.

Finnoon alue kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Alueelle ja on suunniteltu asuntoja 17 000 asukkaalle sekä 1 800 uutta työpaikkaa. Alueesta tavoitellaan kestävän kaupunkirakentamisen edelläkävijää. Länsimetron asema Finnoo sijoittuu Finnoon keskustaan. Asema on suunniteltu avattavaksi liikenteelle vuonna 2023.

TOIMITILAT

Niittyrinteen toimistotilat ovat muunneltavissa tukemaan hyvin monen tyyppistä yritystoimintaa. Jäähdytetyt tilat voidaan muokata niin avo-, huone- kuin monitilatoimistoksikin.

Kiinteistön omistaa Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva.

Kuvat ovat havainnekuvia toimistoista.