Kompakti toimitila Turuntien varrella ilman keskustan ruuhkia

Monipuolisessa Polaris Business Parkissa yhdistyvät joustavat ja edustavat toimitilat, virikkeellinen työympäristö sekä erinomainen sijainti. Lisäksi arkea helpottaa monipuoliset palvelut. Vapaana kiinteistön 2. kerroksessa valoisa 344 m2 toimitila, joka on muokattavissa vuokralaisen tarpeisiin sopivaksi.

Polaris Business Park sijaitsee näkyvällä paikalla Turun moottoritien läheisyydessä aivan Leppävaaran keskustan vieressä. Polarikseen on aina helppo tulla omalla autolla, julkisilla kulkuneuvoilla tai vaikkapa pyörällä. Suunnitteilla oleva Raide-Jokeri parantaa edelleen yhteyksiä metron ja Kehäradan suuntaan. Saavutettavuutta parantaa myös Shuttle bussi -palvelu Leppävaaran juna-aseman ja Polaris Business Parkin välillä. Polariksen asiakkaat voivat hypätä veloituksetta bussin kyytiin aamuisin 07-09 välisenä aikana ja taas iltapäivällä 15-17. Shuttle palvelut yhdistää yrityspuiston entistä vahvemmin julkisenliikenteen palveluihin.

Polariksen laaja palvelutarjonta helpottaa vuokralaisten päivittäisiä toimia ja arkea. Käytössä ovat mm. aula- ja toimistopalvelu, vuokrattavia kokous- ja neuvottelutiloja, lounasravintola ja catering-palvelut, kuntosali sekä pysäköintitilat autopesuloineen. Polariksen palvelut auttavat sinua ja vieraitasi viihtymään, ja voit itse keskittyä olennaiseen.