Siisti toimistotila loistavalla paikalla ydinkeskustassa!

KIINTEISTÖ

Arkkitehti Kurt Simbergin suunnittelema, vuonna 1958 valmistunut talo on yksi Helsingin arvostetuimmista kiinteistöistä. Katutason kivijalassa on toiminut vuosien varrella usean yrityksen lippulaivaliikkeet ja toimistotilat ovat pääkonttoritasoa.


VASTUULLISUUS

Arvokiinteistö on sisätiloiltaan 2000-luvulla peruskorjattu: teknisiä parannuksia on tehty erityisesti ympäristöystävällisyyden ja ekotehokkuuden saavuttamiseksi. Talon katolla on aurinkopaneelit, jotka vähentävät kiinteistön sähköntuotannon hiilipäästöjä. Lisäksi kiinteistössä on ympäristöystävällinen lämmitys ja jäähdytys sekä energiatehokas valaistus.


TILAT

Tänä päivänä Aleksi48 tarjoaa moderneja, tilankäytöltään erittäin tehokkaita avotoimistotiloja, joihin on mahdollista toteuttaa juuri sinun yrityksesi tilatarpeita vastaava ratkaisu. Kyseinen vuokrattava tila on pääosin avotilaa, mutta tilaan on myös mahdollista saada sekä huoneita että avotoimistoa. Tila on suunniteltu noin 16-20 henkilölle neuvottelutiloineen. Tilassa on kaksi wc:tä sekä kahvikeittiö. Tilan tuloilma on jäähdytetty.


PALVELUT

Keskustan palvelut, kaupat ja lounasravintolat ovat vain kivenheiton päässä, sillä kiinteistö sijaitsee paraatipaikalla Aleksanterinkadulla. Lähellä on lukuisia pysäköintimahdollisuuksia, lähimpänä Kluuvin parkkihalli tai Stockmannin Q-park. Helsingin päärautatieasema sijaitsee ainoastaan muutaman sadan metrin päässä ja ratikat kulkevat aivan kiinteistön edustalta.


Mietitään yhdessä, kuinka tämä tila palvelisi yrityksesi tarpeita - tervetuloa tutustumaan!