Upeat ja joustavat tilat pienelle yritykselle

Tyylikkäät toimitilat loistavalla sijainnilla palveluiden äärellä - tätä kaikkea tarjoaa Wuorion talo. Tässä vapaana olevassa tilassa on 60 m2 toimistotila omassa käytössä sekä toisen vuokralaisen kanssa hulppeat, kalustetut yhteiskäyttötilat, joista jyvitetty osuus on 86,50 m2. Yhteiskäyttötiloissa on iso, 12 hengen neuvotteluhuone, pienempi 6 hengen neuvotteluhuone, erillinen hiljaisen työn huone sekä keittiö ja 2 x wc. Tiloista aukeaa hurmaavat näkymät Torikortteleille ja Tuomiokirkolle päin. Ensimmäinen vuokrasopimuskausi tehdään vuoden 2025 loppuun saakka, joten vuokralaisen ei tarvitse sitoutua useiksi vuosiksi.

Alunperin asuinkäyttöön rakennettu talo heräsi todella henkiin koristemaalaaja Salomo Wuorion toimeenpaneman ja arkkitehti Herman Geselliuksen toteuttaman modernisoinnin myötä. 1913 valmistuneen remontin jälkeen rakennuksen nimeksi vakiintui Wuorion liikepalatsi. Salomo Wuorion oma tapetti- ja mattoliike toimi rakennuksessa lähes 70 vuotta. 1930-luvulta lähtien liikepalatsin alakerrassa sijaitsi myös englantilaiseleganssistaan tunnettu The English Tearoom.

Wuorion talo on poikkeuksellisen kerroksellinen: vuosien varrella sitä on muokattu useaan otteeseen vastaamaan aikansa ja käyttäjiensä tarpeita.