Tyylikkäät ja korkealaatuiset toimitilat keskellä kauneinta Helsinkiä

Nyt tarjolla harvinaislaatuinen toimistotila Unioninkadulla - tämän tyylikkäämpiä tiloja on vaikea löytää! Tilat ovat laadukkaasti remontoitu ja aivan uudenveroisessa kunnossa, lisäksi ikkunoista avautuu mahtava merinäköala. Kaikki Helsingin keskustan palvelut ja ravintolat ovat aivan vieressä. Tilat sijaitsevat rakennuksen 6. kerroksessa, lisäksi 7. kerroksessa on takkahuone, jossa on oma keittiö sekä kattoterassi, josta avautuu henkeäsalpaava näkymä merelle.

Alunperin asuinkäyttöön rakennettu talo heräsi todella henkiin koristemaalaaja Salomo Wuorion toimeenpaneman ja arkkitehti Herman Geselliuksen toteuttaman modernisoinnin myötä. 1913 valmistuneen remontin jälkeen rakennuksen nimeksi vakiintui Wuorion liikepalatsi. Salomo Wuorion oma tapetti- ja mattoliike toimi rakennuksessa lähes 70 vuotta. 1930-luvulta lähtien liikepalatsin alakerrassa sijaitsi myös englantilaiseleganssistaan tunnettu The English Tearoom.

Wuorion talo on poikkeuksellisen kerroksellinen: vuosien varrella sitä on muokattu useaan otteeseen vastaamaan aikansa ja käyttäjiensä tarpeita. Tuoreimman silauksensa rakennus saa nyt, kun sen sisätilat saneerataan nykyaikaisiksi, kiinteistön historialle kunniaa tekeviksi liike- ja toimistotiloiksi.

Tervetuloa tutustumaan tähän ainutlaatuiseen toimistoon!